Dekoracija kaminov

Dekoracija kaminov

Jesenski dnevi prinašajo več bivanja v notranjih prostorih, več druženja z družinskimi člani in več zavedanja samega sebe. Ker dan postaja čedalje krajši, se zatekamo k svetlobi in ni lepšega, kot z ljubljeno osebo ležati na kavču ter opazovati tleč ogenj, ki veje iz kamina. Ogenj je tisti, ki nas poveže z naravo, ki nas ogreje in v nas prebudi občutek nežnosti in spokojnosti.

S kaminom v stanovanju se prostor zelo hitro ogreje, zato se zanj pogosto odločamo. Ob vgradnji kamina pa se nam poraja vprašanje njegove dekoracije.

Pogosto se radi odločamo za kamin, ki je oblečen z marmorjem, saj tak kamin deluje bogato in naravno. Je pa marmor kamen in zato težak, hladen ter cenovno precej neugoden, zato se lahko odločite za našo dekoracijo v stilu počenega kamna – marmorja, ki bo identično unikaten, kot je unikaten marmor, pa vendar cenovno precej ugodnejši in v barvah, kakršne ste si vedno želeli.

Zagotovo pa se lahko z nami dogovorite in se z našo pomočjo odločite tudi za abstraktnejšo dekoracijo kamina, ki bo sovpadala z vašim stilom in energijo stanovanja.